Najnovšie recenzie zo sekcie Postroje pre psov
menej ťahá pes, je lepšie ovľádateľný
- Pes spokojný aj pán spokojný
- Zatiaľ najlepší postroj
- Aj keď my sme ostali pri čiernej farbe, ale pekné farebné variácie ďalších postrojov
- Zatiaľ sme nespozorovali nič
Je vhodný aj do auta na pripútanie, nijako neprekáža ani pri zvýšenej aktivite psa, tento produkt hodnotím ako veľmi vydarený.
- Vyhovuje na výcvik,splnilo môj predpoklad.
- Skvely postroj, mame ho v jalovcovej farbe
- Uzasne makky a jemny material
- Lahko sa psikovi oblieka
- Velmi dobre sedi, kedze postroj viete upravit za pomoci nastavitelnych pasov v prednej i zadnej casti postroja
- Rucka na chrbte je skvela pri podrzani psa, alebo ked mu potrebujete pomoct cez prekazku, cez ktoru sa boji ist
Super kvalita
- jednoduché a rýchle osadenie postroja na psa
- veľké očko čo urýchli zapínanie zvlášť pre veľké prsty
- pre aktívnych psov ktorý sa derú dopredu môže byť problém odrania v mieste slabín pod prednými končatinami (chýba tam polstrovanie)
Som spokojný s výrobkom aj s cenou..
- Kvalita, dobré sedí psíkovi a vyzerá pekne :) Sme veľmi spokojný s týmto postrojom.
Postroj je kvalitný.
- kupovala som na istotu,dlhsie uz pouzivam produkty Hurtta,su synonymom vysokej kvality a dobreho spracovania
- Veľmi pekný, pevný postroj, len trochu väčší ako potrebujem, ale to už je moja chyba :)
- idealne sedi,
pevný
výborne sedí na psa s úzkym chrbtom a hlbokým hrudníkom, ale aj na psa so širším chrbtom. Prvý postroj, ktorý mojim 2 rôznym plemenám psom sedí, nikde nedrhne, neobmedzuje v pohybe a pre psa je konfortný
- veľmi komfortný produkt pre psíka
Postroj super len musíme donho este trochu dorast.
- vynikajuce sedi
- je krasny
- je pevny
- celkova spokojnost
- lahko se spiní
celkom fajn, nelutujem tych 40 eur za to, sice drahy...ale spopkojny aj psikovy sa pacil, mne tiez celkom ok :)
Dobrý tovar
- ;
Postroje sú kvalitné, obchod rýchlo doručil objednaný tovar.
Zobrazujem 341 - 360 zo 427 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Ďalšie »